Erick Thürmer om nyt Youtube-eventyr: Det behøver ikke være så formelt

Søren Sko fra Sko og Torp er blandt gæsterne, når Erick Thürmer byder på en snak over frokost og vodka. Tekst: David Abildgaard. Foto: Erick Thürmer/presse.
GILLELEJE: Politik behøver ikke være kedeligt. Og politikere behøver ikke foregive at vide alt. Det er blandt præmisserne bag den lokale folketingskandidat for Konservative og lokal erhvervsdrivende i Gilleleje Erick Thürmers kommende talkshow, som kan ses på Youtube. Han taler med blandt andet Gribskovs borgmester og tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Alle digitale sejl er sat til, når Erick Thürmer snart stævner ud med et nyt talkshow, som udelukkende finder sted på Youtube TV. Her vil kendte danskere blive inviteret til en snak med Erick Thürmer over en frokost og vodka.

– Konceptet er meget enkelt – mine gæster kommer til frokost, og så har vi en god snak om dem selv og hvordan de ser vores samfund. Jeg har allerede haft spændende personer forbi som musikeren Søren Sko, Gribskovs borgmester Anders Gerner Frost og mange flere er på vej – jeg ser frem til at suge til mig, så jeg kan gøre det rigtige den dag jeg måske skal i folketinget, forklarer han om sit nye talkshow.

Politik for “dummies”
Erick Thürmer har meldt sit konservative kandidatur til det næste folketingsvalg og står i spidsen for familievirksomheden Thürmer Tools. De politiske ambitioner har dog vist sig at være en udfordring for Erick Thürmer, som ikke har de store politiske erfaringer. Det skal der nu rodes bod på, forklarer han.

– For mig er det at være politiker en lang læring – jeg har lovet mig selv, jeg aldrig vil gå ind i politik uden at vide, hvad det er der forventes af mig. For at gøre det lidt underholdende samtidig, har jeg valgt at møde en masse kendte og spørge dem til råds, udtaler Erick Thürmer.

Manglende erfaring med politik bør dog ikke være en hindring, mener han og peger på, at der ingen skam i at erkende, at man ikke ved det hele som politiker.

– Jeg har tænkt meget over det politiske. Jeg bliver mere og mere bedt om at mene noget om ting, jeg måske ikke er så vidende om. Det er ligesom om, at politikere skal vide noget om alt. Så det fik mig til at tænke på, om der overhoved var plads til en erhvervsmand, som bliver brugt til det han er god  til, men ikke har en mening om de ting, han ikke er god til. Den idé pitchede jeg så til Youtube, og den var de med på, forklarer Thürmer om konceptet.

Interview med borgmesteren
Programmet har fået titlen ”Til Frokost i Jagtstuen” og vil have sin premiere sidst denne uge. Er du nysgerrig kan du allerede nu se et afsnit på Erick Thürmers YouTube kanal med borgmester Anders Gerner Frost.

1 KOMMENTAR

  1. “Den idé pitchede jeg så til Youtube, og den var de med på” Hvad snakker manden om? Vil Erick lige forklare den nærmere? eller kan vi blive enige om at det bare er et familiemedlem der har oprettet en kanal lige som alle andre?

Leave a Reply