Esben Just gæster Mezzaninen i Kulturhavn Gilleleje

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.
GILLELEJE: Kulturhavn Gilleleje har inviteret sanger og entertainer Esben Just til Mezzaninen. Han kommer med sit soloshow ‘The Second Coming’, der indeholder et budskab fra hjertet – på mere end én måde.

Esben Just har i den grad noget på hjerte, når han 31. oktober kigger forbi Kulturhavnen. Mindre end to måneder efter sin 50-års fødselsdag befandt Esben sig på Rigshospitalet med hjertet sat kunstigt i stå og brystkassen skåret op på langs.

“Efter en akut operation og koma var Esben Just i januar 2016 blevet genstartet, og siden har han – som menneske og som musiker – sat alle kræfter ind på at gøre disse erfaringer til en force fremfor udelukkende at kalde historien dét, den faktuelt var: Dødssyg”, lyder det i en udsendt pressemeddelelse.

Nu – fem år efter nærdødsoplevelsen – kalder Esben sit show ‘The Second Coming’, og med egen og andres musik inspireret fra New Orleans, stiller han enkle men ufravigelige krav til den musik, han spiller. Den skal: røre hjertet, give lyst til at vippe med fødderne, og sprede glæde.

Showet finder sted lørdag den 31. oktober kl. 20 på mezzaninen i Kulturhavn Gilleleje. Pris kr. 185,-.

Billetbestilling klik her: Billetter, Gilleleje Bio.

Hør mere om Esben Justs nærdødsoplevelse herunder:

Leave a Reply