Etape 2 på Møllebakken solgt – 34 nye privatboliger på vej

Møllebakken har været længe undervejs. Tekst: David Abildgaard. Foto: David Abildgaard/arkiv.

HELSINGE: Gribskov Kommune fortæller, at det er lykkedes at sælge etape 2 af det store byudviklingsprojekt midt i Helsinge på Møllebakken. Køber er det lokale firma M.S. Development fra Tisvildeleje.

Etape 2 på Møllebakken i midten af Helsinge er blevet solgt, og det giver plads til 34 ekstra private boliger på området. Beslutningen kommer fra Byrådet, der for nyligt besluttede at sælge etape 2 til det lokale firma M.S. Development fra Tisvildeleje.

– Salget betyder, at der for alvor kommer gang i udviklingen af den nye bydel i Helsinge, fortæller formand for udvalget Udvikling, By og Land Pernille Søndergaard (G), der forventer mellem 300 og 400 indbyggere, når projektet engang står færdigt.

De 34 boliger supplerer de allerede planlagte 113 almene boliger i etape 1 på Møllebakken.

RELATERET LÆSNING: BILLEDSERIE: Sådan kommer Møllebakken til at se ud

Skal sikre sammenhæng
Køberen M.S. Development har valgt samme arkitektfirma, som står for byggeriet af de almene boliger i etape 1 på Møllebakken, Arkitektfirmaet Kullegaard A/S. Det sker for at sikre sammenhæng i området, lyder det fra direktør i M.S. Development Michael Mansa

– der er konstateret et stort udækket behov for 2- og 3-værelses-lejligheder i Helsinge, og med Møllebakkens meget centrale placering i byen kunne udgangspunktet ikke være bedre, siger Michael Mansa i en udsendt kommunal pressemeddelelse.

Skriv din kommentar her: