Få læsetips fra det forsømte (bog)år

Liselotte Wiemer. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.
GILLELEJE: Liselotte Wiemer sammensætter igen en buket af de bedste bøger fra det seneste år. Foredraget skulle have været afholdt i januar måned, men blev aflyst på grund af Covid-19.

“Nu håber vi restriktionerne tillader at vi gennemfører foredraget 1 uge efter bibliotekerne må åbne igen. Med god afstand, negativ Covid-test og godt med håndsprit”.

Sådan lyder den håbefulde besked fra det lokale bibliotek i Kulturhavn Gilleleje, som inviterer til et foredrag med læsetips ved Liselotte Wiemer.

Med udgangspunkt i det seneste års danske og nordiske skønlitteratur, vil Liselotte Wiemer fortælle om de vigtigste bøger fra sæsonen og se på nye tendenser.

Entre er 50 kroner, og biblioteket byder på en vand og en hapser.

VIGTIGT: Deltagerne skal medbringe dokumentation for gennemført vaccination eller negativ covid-19 test der er max.72 timer gammel.

Liselotte Wiemer er cand. phil. i dansk og har derudover læst teologi, arkitektur, filosofi. Hun er litteraturanmelder og klummeskriver på Kristeligt Dagblad og har arbejdet ti år på Weekendavisen. Når hun ikke læser og skriver, er hun koordinator i Natkirken i Københavns Domkirke, underviser i kommunikation, etik og filosofi og holder foredrag rundt om i landet om livet, litteraturen og kærligheden.

TID: Onsdag d. 28. april kl. 17 – 19.
STED: Gilleleje bibliotek, Mix-hjørnet, Peter Fjelstrups vej 12.
ENTRE: Billetter á 50 kr. købes på www.gribskovbib.dk

Leave a Reply