Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

FÆGTNING: 12-årig nybegynder imponerer

GRÆSTED: 12-årige Aleksandr Hansen fra Græsted vandt sin aldersklasse i det netop overståede Condis Cup i Kalundborg. Præstationen er særlig imponerende i og med, at den unge fægter blot har trænet i et halvt år og blandt andet slog en Danmarksmester.

I alt deltog 13 fægtere i alderskategorien for 12-13-årige, herunder klubkammerat i Græsted Fægteklub og danmarksmester Ida Rabæk Olsen samt fægterivalen Sana fra Tåstrup Fægteklub. Begge piger tabte til Aleksandr, der kun tabte en enkelt kamp til en venstrehåndsfægter.

Præstation var så meget større fordi Alesandr kun har fægtet et halvt år, medens de øvrige deltagere for en dels vedkommende havde flere års erfaring.

Condis Cup er en løbende kårdekonkurrence over seks afdelinger der afholdes af forskellige klubber på Sjælland. Cup’en i Kalundborg var første stævne, og næste finder sted d. 19. marts i Hellerup Fægteklub.

Gribskov Fægteklub har hjemsted i en gymnastiksal ved siden af Helsinge Bibliotek.

På besøg med TV Nordkysten
TV Nordkysten var sidste efterår på besøg hos Gribskov Fægteklub, hvor det blandt andet blev til en snak med Ida Rabæk Olsen. Indslaget kan du se herunder.

Skriv en kommentar

Facebook
Twitter
LinkedIn

Seneste nyheder:

Tip os!