Fællessang på BLIK: Fra Hollywood til Broadway

Der er efterhånden god tradition for fællessang på BLIK. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse/arkiv.

GRÆSTED: Så er der igen fællessang på BLIK, denne gang med Annelies Hayes Andersen som optræder med operasanger Ove Mynderup.


De to musikere har sammensat et program, der byder på duetter, solosange og selvfølgelig en masse fællessange. Syng-Sammen-Søndag er målrettet alle, der har lyst til at synge, men måske ikke lige synger i et sangkor.

Musikken vil blandt andet inkludere Cole Porters duet “True Love” fra musical-komedien ‘High Society’, oprindeligt fremført af Bing Crosby og Grace Kelly.
Fra The Sound of Music synges bl.a. “Edelweiss”, sunget på to sprog, engelsk og dansk.

Ove Mynderup vil desuden fremføre “Hvis jeg var en rig mand” fra “Spillemand på en Tagryg”, som netop har spillet på Det Ny Teater med Tommy Kenter som Tevye.

Fra Højskolesangbogen vælges denne gang sangernes egne yndlingsmelodier, hvoraf kærlighedssangen over dem alle, Jens Rosendals “Du kom med alt det der var dig”, repræsenterer de nyere sange på dagens program.

Annelies Hayes Andersen fra Kunst & Ballade, som til daglig er musiklærer på Gilbjergskolen, og kgl. operasanger Ove Mynderup har nu spillet til Syng-Sammen-Søndage tre sæsoner i rap og hver gang for fulde huse.

Denne gang skal et særligt indkøbt lydanlæg indvies, så de bagerste rækker også kan nyde sangernes stemmer.

TID: Søndag den 19. januar kl 15 til 17
STED: BLIK-Græsted Bibliotek, Græsted Stationsvej 10A, Græsted.
ENTRE: Gratis, og der er ingen tilmelding. Kaffe kan købes i pausen

Leave a Reply