Familietid: Find løbevenner til hele familien

TISVILDELEJE: Fire søndage i marts kan du gå eller løbe en orienteringsbane med kort eller kompas, når Tisvilde Hegn Orienteringsklub inviterer til orienteringsløb for børn og familier.

Tag familie og venner med i skoven og få et par sjove timer sammen. Her er plads til alle, og du behøver ikke at have prøvet det før. Det hele er gratis.

Orienteringsløb handler om at løbe rundt i skoven og finde poster i en bestemt rækkefølge – næsten som en skattejagt. Du får et kort udleveret, som viser, hvor posterne er placeret, og du kan låne et kompas, som du kan bruge til at vende kortet rigtigt.  

Lån en chip
Du kan løbe en kort bane på 3 km eller en lang på 5 km. Begge baner følger de større stier og veje, hvor posterne står i vejkryds, eller så de er synlige fra stierne. Du kan låne en chip til at stemple de poster, du finder på ruten.

Inden du løber eller går, får du instruktion af erfarne løbere. Du kan vælge at løbe alene, med familie og venner, eller du kan få en garvet orienteringsløber med i skoven. I mål får du saft, vand, frugt og lidt til den søde tand. Hvis du kommer 3 af de 4 søndage får du en præmie.

TID: Naturrummet i Tisvilde på den store P-plads ved stranden. Kig efter den orange og hvide orienteringspost.
STED: Søndag den 10., 17., 24. og 31. marts. Du kan starte mellem klokken 10 og 11.
ENTRE: Gratis.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com