GRIBSKOV: Weekenden byder på en masse muligheder for at store og små kan slå katten af tønden. Se her en oversigt over hvor fastelavnsfestilighederne finder sted.

BLISTRUP: Slå katten af tønden ved Superbrugsen
Søndag d. 11. februar går det løs kl. 11.30 ved Super Brugsen, alle er velkomne.

Gilleleje: Fastelavn i Remisen
Søndag d. 11. februar kl. 14.00 er der fastelavnsfest i Remisen i Gilleleje. Arrangementet begynder kl. 14.00, og det er gratis at deltage i arrangmentet hvor der er fastelavnsboller, slikposer og sodavand til de første 200 børn. Der er præmier til bedst udklædte børn og voksne, og som lidt ekstra krydderi vil dansere fra Jacquelines Danseskole give en lille opvisning.

GILLELEJE: Fastelavn i Gilleleje Kirke
Søndag d. 11. februar kl. 10:30 startes der med gudstjeneste i kirken hvor I meget gerne må komme udklædte.
Bagefter går turen til Sognegården hvor man slår katten at tønden, kårer årets kattekonger og –dronninger, bedste udklædninger og slutter af med varm cacao og fastelavnsboller.

GRÆSTED: Fastelavnsfest på Skovsminde Plejecenter
Søndag d. 11. februar kl. 14.00 er der Fastelavnsfest på Skovsminde Plejecenter. Tøndeslagning for store som små og gratis ansigtsmaling. Mød glad og gerne i festlig udklædning!

GRÆSTED: Slå katten af tønden i Gribskov Hallen
Søndag d. 11. februar kl. 10.00 afholder G73 fastelavnsfest i Gribskov Hallen, arrangementet varer indtil kl. 13.  Klokken 10.30 kan man vise sin flotte udklædning frem på den røde løber, og der vil efterfølgende være kåring af bedste udklædning. Klokken 11.30 begynder tøndeslåningen.

HELSINGE: Slå katten af tønden i opvarmet telt
Lørdag formiddag kl. 11.00 kan børn i alderen fra 0 – 14 år gå løs på tønderne i et stort opvarmet telt på P-pladsen ved Kvickly i Helsinge. Børnene er inddelt i fire aldersgrupper, 0-3, 4-7, 8-10 og 10-14 år. Der er gaver til Kattekongen og Kattedronningen, ligesom der også er cacao, slik, fastelavnsboller, pølsehorn – og kaffe til de voksne.

MÅRUM: Fastelavnsgudstjeneste og tøndeslagning
Søndag kl. 14.00 er der Fastelavnsgudstjeneste kl. 14 i Mårum kirke, herefter er der fastelavnsfest med tøndeslagning kl 15.00 i Mårum Forsamlingshus, arrangeret af Forsamlingshuset / Menighedsrådet i Mårum.

RAMLØSE: R.I.F. ‘ s Venner afholder fastelavnsfest i Ramløse Hallen
Søndag d. 11. februar kl. 14.00 går det løs i Ramløse-hallen, hvor børnene inddeles i 8 aldersgrupper med en tønde med karameller til hver gruppe. Præmier til kattekonger og – dronninger og en slikpose samt en sodavand til alle børnene. Forældre, bedsteforældre og andre er meget velkommen til at tilbringe en hyggelig eftermiddag i selskab med børnene. For de voksne er der mulighed for at købe kaffe, kage, øl og sodavand i Sports-Cafeen. Pris for at deltage er kr. 25,- for både børn og voksne. 

SØBORG: Fastelavn i Søborg Forsamlingshus
Lørdag eftermiddag kl. 14.00 afholder Søborg Skytte, Gymnastik og Idrætsforening fastelavnsfest med tøndeslagning for børn og voksne. Der er præmier til de bedst udklædte, og en entré på 25,-

VEJBY: Slå katten af tønden i Vejby Hallen på søndag
På Søndag d. 11. februar kl. 14.00 kan du slå katten af tønden i Vejby Hallen, arrangementet starter kl. 14.00 og der er præmier til både kattekonger og kattedronninger. Der er fastelavnsboller og sodavand til børnene.

 

OBS: Kender du et arrangement som ikke er på listen? Så send os straks en mail på redaktion@netavisengribskov.dk med information om arrangementet !