Fem dages eftersøgning: Endnu ingen spor efter 46-årig kvinde

HELSINGE: Tirsdag var fem hundepatruljer i aktion i Valby Hegn, ligesom der var et ukendt antal betjente på eftersøgning i selve Helsinge by. Desværre gav dagens politiindsats ikke nogen nye spor efter den savnede kvinde.

Eftersøgningen af den savnede kvinde fra Helsinge fortsætter ufortrødent, og tirsdag gennemgik fem hundepatruljer skovstykket Valby Hegn og uniformerede betjente søgte rundt om i helsinge på såvel offentlige som private pladser – ulykkeligvis uden held.

Under politiets arbejde i Valby Hegn spurgte forbipasserende ledelsen på stedet om råd til hvordan de hver især kunne hjælpe til i eftersøgningen af Malene. Ligeledes gav mindst en forbipasserende clairvoyant politiet mulige tips til hvor de skulle søge efter Malene, ligesom mange udtrykte taknemmelighed over betjentenes indsats i det våde og kolde skovområde.

Nordsjællands Politi fortsætter onsdag eftersøgningen af Malene Bruus ved Valby Hegn, og vil derfor igen være til stede i området med hundepatruljerne.

Nordsjællands Politi beder fortsat beboere i området i og omkring Helsinge om at kigge i haver, skure, brændeskure, legehuse, grøfter, buskadser på egen ejendom og – hvis naboen ikke er hjemme i disse dage – så kig også der, da det er vigtigt at Malene Bruus bliver fundet, så familien kan få vished for hendes skæbne.

Sidste livstegn fra Malene var onsdag aften, hvor hun var i kontakt med en pårørende og da der efterfølgende ikke var kontakt til hende, slog familien alarm sent fredag eftermiddag til Nordsjællands Politi. Uret tikker, og tirsdag er det seks dage siden nogen har set eller hørt fra kvinden.

Siden da har en stor gruppe af hundefolk fra Nordsjællands Politi ledt intenst efter M, mandag var Beredskabsstyrelsen også indsat for at afsøge flere søer i lokalområdet med særligt udstyrede droner – indtil tirsdag aften har ingen af indsatserne endnu bragt noget nyt i sagen om den forsvundne 46-årige kvinde.

M er cirka 170 centimeter høj, spinkel af bygning og har mørkt, kraftigt, skulderlangt hår. Hun er formentlig iført en grå, halvlang softshell-jakke af mærket Ilse Jacobsen, oplyser politiet i en efterlysning af kvinden.

Betjentene sparede ikke på kræfterne, og den eneste pause som de fik i ny og næ, bestod af en kop kaffe – og så var det ud i skoven igen efter opdatering af eftersøgningskortet. (Foto: Allan Andersen)

Denne hundevogn kan indeholde op til fire politihunde, men i dagens eftersøgning var der dog kun to. (Foto: Allan Andersen)

Her er en af politihundene på vej retur til en velfortjent skål vand og lidt at gumle på. (Foto: Allan Andersen)

En af hundevognene kom galt afsted ved dagens eftersøgning. Vognen blev kørt ud på bagsiden af Helsinge Camping på Buukkarvej ad et hjulspor – det endte dog bragt i en omgang mudder hvor bilen omgående gravede sig ned. (Foto: Allan Andersen)

Betjentene afsøgte først hele området i og omkring campingpladsen før Falck blev bedt om assistance. (Foto: Allan Andersen)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Annonce:

Annonce:

Skriv en kommentar