Ferieramt frisørsalon omdannes til pop-up galleri

GILLELEJE: Frisørsalonen i Møllegade 4 i Gilleleje er gået på ferie, og i de ledige lokaler bliver der i ferieperioden holdt en særlig pop-up udstilling med billedhuggeren Helle Rask Crawford. Fernisering 25. juli. 

Frisør Hendel tager på velfortjenter på ferie og salonen omdannes efter aftale til et kunstnerisk galleri for billedhuggeren Helle Rask Crawford. Udstillingen kan opleves fra og med 25/7-31/7.

De udstillede værker er lavet af bronze og hører ind under genren ‘magisk realisme’, hvor skulpturen fortæller en historie.Helle er blandt andet kendt for sine frøer.

På udstillingen kan man se spritnye figurer fra serien “Efter stikket”, hvor kunstnerens indtryk fra ventearealet i corona-vaccinationscenteret er kommet til udtryk.

“15 minutter, 4 kvadratmeter og en stol. Det er hvad alle vaccinerede er blevet budt på efter vaccinen. Her har kunstneren siddet og iagttaget sine medmennesker i samme situation og prøvet at indfange de mange forskellige personligheders måde at være på i dette lille koncentrat af tid og sted”, lyder det i en udsendt pressemeddelelse.

Ud over skulpturer vil der også kunne ses original kunst af Egil Jacobsen, Ejler Bille, john Olsen, Corneille, P.S. Krøyer, Fritz Syberg, Robert Jacobsen, Svend WiigHansen og Arne Haugen Sørensen.

TID: Fernisering  med bobler søndag 25. juli kl. 12-14. Åbent 25.-31. juli kll 12-17.
STED: Frisør Hendel, Møllegade 4, Gilleleje.
ENTRE: Gratis, alle velkomne.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com