Fernisering: Istedgade kommer til Ramløse

RAMLØSE: Vil du gerne fornemme lidt storbyatmosfære uden at skulle køre helt til København, så kan du tage en smuttur til Ramløse. Her er der snart fernisering i Ram-husets café med Birthe Larsen som præsenterer en række malerier med fokus på livet i det berygtede ‘Istedgadekvarter’.


Birthe skildrer i sine malerier blandt andet hjemløse og andre socialt belastede mennesker, som hun har haft kontakt til. Kulisserne er ofte rå og autentiske.

Birthe Larsen. Foto: Privat.

Birthe Larsen debuterede på Kunstnernes Påskeudstilling i 2018 og har bl.a. udstillet sine værker i Galleri Korinth ved Fåborg; i Italien på Galleria de Marchi i Bologna, og tidligere i Asger Jorns hjemby, Albisola. Birthe er medlem af Kunstværkstederne og Gribskovmalerne, og har sit værksted i Dronningmølle.

Ved ferniseringen vil Birthe Larsen fortælle lidt om sin kunst, og man er velkommen til at stille spørgsmål. Vi byder på et glas vin, kaffe og te, samt et musikalsk indslag ved Lea og Bjørn.

Udstillingen, der varer frem til 1. maj er blevet til i et samarbejde mellem RAMhuset og Kunstværkstederne Møllestien. Kulturrådspuljen, Gribskov kommune har givet tilskud til arrangementet.

TID: Fernisering finder sted tirsdag den 11. Februar kl. 19-21.
STED: RAMhusets cafe. Gl. Præstevej 2, Ramløse. (Ved Ramløse skole).
ENTRE: Gratis adgang, alle velkomne.

Leave a Reply