Find formen: Tag på gåtur med borgmesteren rundt i Helsinge

Anders Gerner Frost (midt for til venstre) er som ambassadør i foreningen Gribskov Går Sammen ude på en gåtur. Foto/arkiv: DGI Nordsjælland,
HELSINGE: Der er noget særligt livsbekræftende i at gå en tur med andre. Vil du gerne med, så arrangerer foreningen Gribskov går Sammen en fælles gåtur den 28. april kl. 13. Turen er på ca. 5 km. og starter fra vandkunsten foran indgangen til Gribskov Rådhus. Borgmester Anders Gerner Frost deltager som ambassadør for foreningen.

Helsinge har de seneste mange år gennemgået en stor forandring. Hvor byen i mange år primært var koncentreret rundt om en handelsgade og nogle boligkvarterer, består Helsinge nu af en spraglet by med grønne områder, stisystemer og både bolig- og industri i store klynger.

Ruten. Klik for større version.

Vil du gerne ud og opleve lidt af alt det, Helsinge har at byde på, så kan du tage en cirka fem kilometer lang gåtur med foreningen Gribskov Går Sammen, som har inviteret borgmesteren med.

Han vil tage gruppen via de stianlæg som i vid udstrækning forbinder boligområderne rundt om centrum, og hvorfra der er mulighed for at få et indtryk af byudviklingen gennem årene og hvordan Helsinge hænger sammen.

Ruten er lagt af gå-værterne Børge og Torben, der også er med på turen.

Deltagere skal møde op ved Gribskov Rådhus kl. 13.00 d. 28. april. Alle er velkommen.

“Gå-værterne Børge, Grey, Sonja, Torben og Gran fra ÆldreSagen (der er med i Gribskov går sammen) vil sammen med borgmester Anders Gerner Frost sørge for, at vi guides rundt i et roligt tempo så alle kan være med”, lyder det fra arrangørerne i en udsendt pressemeddelelse.

Du kan lære lidt mere om gå-gruppen ved at klikke på nedenstående video:

Leave a Reply