Fire indbrudstyve anholdt i nat

ESBØNDERUP: Klokken 04.22, natten til fredag, blev fire mænd anholdt og sigtet for indbrud på Mor Gribsvej og Toften, det oplyser Nordsjællands Politi.

Begge steder vågnede husets beboere under indbruddet og slog straks alarm til politiet, der sendte flere patruljer til stedet med det samme.

Det lykkedes for politipatruljerne at finde mændene, præcist hvor og hvordan anholdelsen foregik er ikke oplyst fra Nordsjællands Politi. det er heller ikke oplyst om hvorvidt der er tale om danske eller udenlandske indbrudstyve.

De fire anholdt indbrudstyve blev alle taget med på politigården, og i løbet af formiddagen vil de alle blive afhørt, og det vil herefter blive vurderet, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Annonce:

Annonce:

2 Comments

Allan Andersen
1. august 2021 at 1:42

Vi kan desværre kun skrive det som politiet oplyser til os, nu skrev vi denne artikel få timer efter anholdelsen og her var politiet end ikke færdige med at skrive sagen klar til grundlovsforhøret.

Hvis du kan få vedkommende til at kontakte os på redaktion@netavisengribskov.dk, så hører vi meget gerne om hans indsats.

Johnni
30. juli 2021 at 12:30

Hvad med ham der jagtede dem i sin røde bil og så hvor de gemte sig, hvilket førte til anholdelsen…

Syntes at han mangler noget omtale i artiklen og måske medalje for sin dåd🏅 måske et mindre beløb også 💰💰

Skriv en kommentar