(Tekst: Allan Andersen / Arkivfoto: Allan andersen)

GILLELEJE: To unge mænd blev lørdag aften snuppet med narkotika i lommerne, mens en ung mand blev frataget sin stinkende joint på pladsen.

Der er indtil videre meldt om en stille og rolig Bakkefest i Gilleleje, lidt småtumult har der været men ikke noget alvorligt.

Natten til søndag stoppede festen for en 17-årig teenager fra Jyllinge, han kunne ikke finde ud af at opføre sig ordentligt og blev derfor smidt på porten af vagterne. Det havde han dog utroligt svært ved at forstå, og det endte med at han kl. 00.23 blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige ro og orden. Nordsjællands Politi tog den urolige unge mand med en tur på politistationen.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

Flere taget med kokain
Bakkefestens vagter har været på lakridserne og natten til søndag kl. 01.40 snuppede de en lokal 28-årig mand, som blev set kaste en pose med et hvidt pulver fra sig, da vagterne nærmede sig. Politiet blev tilkaldt, og såvel pose som den 28-årige mand blev overladt til ordensmagten.

Posen viste sig at indeholde kokain, og den 28-årige mand blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, en forseelse som koster mindst 3000 i bøde – forudsat at det var første gang.

Joint afsløret af stanken
En ung mand fik også frataget sin joint på pladsen lørdag aften, det fortæller en gæst til Netavisen Gribskov.

Den glade ryger havde ikke lige overvejet at duften af indholdet i jointen kunne genere de omkringstående, men det gjorde den og vagterne blev derfor gjort opmærksom på den unge mand og hans joint. Han blev snuppet af vagterne og fik frataget jointen, formentlig har den unge mand også haft et møde med ordensmagten i den forbindelse.

25-årig havde kokain i lommen
En 25-årig mand opførte sig besynderligt, da han fik øje på en af politiets patruljer på festpladsen, kort før midnat. Han begyndte hurtigt at gå den anden vej og netop den spøjse opførsel fik politiets næse til at klø gevaldigt.

Betjentene var hurtigere end den 25-årige mand fra helsingør, og på baggrund af hans besynderlige adfærd vurderede patruljen at han var påvirket af stoffer, hvorefter han blev visiteret. Fra mandens lommer dukkede der en pose frem med et hvidt pulver, som viste sig at være kokain, samt to poser med hash.

Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og kan se frem til alvorlige bøder for den ulovlige narkobesiddelse. Bøder for hash starter ved 2.000 kroner første gang, og kokain ved 3.000, forudsat at der er tale om mindre mængder.

Giv din mening til kende: