Flot forårsopvisning med Græsted Gymnastikforening

GRÆSTED: Mere end 100 gymnaster fordelt over otte gymnastikhold deltog, da Græsted Gymnastikforening søndag den 31. marts holdt gymnastikopvisning i Gribskovhallen.

Der var gymnaster i alle aldre på gulvet, da G73 i søndags holdt sin store forårsopvisning i Gribskovhallen. Og de stærke traditioner i Græsted viste sig blandt andet ved det store aldersspænd, der gik fra den yngste på blot to somre til foreningens seniorgymnast på hele 80 år.

Foto: Benjamin Andersen

Opvisningen startede med foreningens forældre-barnhold, som lagde ud med en hyggelig pyjamas-forestilling, der inkluderede både redskaber, faldskærm og sovebamser. Herefter kom de andre hold, styret af en speaker: De var der alle, puslinger, drengefræs, de yndige englebasser, rytmepiger samt spring- og rytme opvisningsholdet i spritnye dragter sponsoreret af Græsted Rotary.

Foreningens friske seniorer, ‘Pluspigerne’, fyldte stort set hele gulvet med deres hold på 19 damer, som dansede til en Mamma Mia medley med ABBA iført særligt fremstillet gymnastikdress og et glimt i øjet.

G73 har som eneste gymnastikforening i Nordsjælland et hold i unicykling, og de balancerede på deres ethjulede cykler til musik i en fin koreografi.

Foreningens mange instruktører og hjælpeinstruktører havde slået sig sammen og forberedt en sjov og varieret opvisning til ”hele byen”, som hele dagen klappede taktfast på tribunen og flere kunne gå hjem med favnen fuld af gaver fra det amerikanske lotteri, som er blevet muliggjort af gode lokale sponsorer fra både byen butikker og fra private.

To gæstehold gav opvisning
Til opvisningen var der i år inviteret hele to gæstehold:

Foto: Benjamin Andersen

Først kom DGI’s 10-14 hold Nord, som er et landsdelshold til unge, som kan og vil træne mere end én gang om ugen. De startede pudsigt nok deres opvisning også iført gymnastik-pyjamas med en stor pudekamp, som endte i en stor menneskelig pyramide.

Dagens andet gæstehold kom fra Blistrup Gymnastikforening for at vise, hvad ”jumping fitness” er for noget. Deres damehold og et blandet dame-herrehold vakte stor begejstring med den rytmiske og dynamiske opvisning på særlige små trampoliner.

– Ja, det var så smitsomt sjovt, at Græsteds alleryngste gymnaster dansede med på sidelinjen, lyder det fra foreningens formand Jon Brohuus i en udsendt pressemeddelelse.

Æresnåle til familien Larsen
Traditionen tro sluttede årsopvisningen med uddeling af årsdiplomer og årsnåle til medlemmerne, blandt andet til en hel række børn på rytme-springholdet, som allerede kan fejre 5års jubilæum. Også foreningens næstformand, Cecilie Eskildsen, fik i en alder af blot 22 år overrakt en 20 års nål.

Foreningens bestyrelsesmedlem og instruktør Maria Larsen, som efter endt uddannelse som tysklærer har fået job i København og derfor desværre må forlade G73, fik en stor buket blomster som tak.

Herefter blev Marias mor og søster, Hanne og Malene Larsen, til deres store overraskelse også kaldt ned, for, som formand Jon Brohuus, siger:

– Familien Larsen bør hyldes for deres årelange indsats for gymnastikken. De har betydet meget for det, som G73 er i dag, og det er vi alle meget taknemmelige for.

Herefter fik de under stor klapsalve udleveret en særlig æresnål hver.

FAKTA:
Hvis du vil vide mere om Græsted Gymnastikforening G73, er det nemt at finde HER på facebook og her på internettet: https://www.g73.klub-modul.dk

Græsted Gymnastikforening G73 har 46 år på bagen.

 

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com