Flygtningeforening søger frivillige til stor kulturmesse i Helsinge

HELSINGE: Den syriske forening Ascent, som har base i frivillighedscenteret i Helsinge, står som arrangør af en kommende kulturmesse i Helsinge Hallerne, som skal sætte kommunens kulturelle diversitet i fokus, søger frivillige, som gerne vil bruge en dag på at vise det bedste fra sit hjemland.

Foreningen Ascent har slået pjalterne sammen med Helsinge Hallerne, de to frivilligcentre og kulturforvaltningen i Gribskov for at arrangere dagen, der finder sted 21. oktober kl. 10-16 i Helsinge Hallerne.

Alle nationaliteter og kulturer er velkomne til at melde sig som frivillige, evt. med at stå for en bod med kulturelle tilbud fra hjemlandet.

De frivillige i Ascent inviterer selv så mange de nu kan, men der er plads til mange flere. Det kan være du kan byde ind med smagsprøver af mad fra fjerne himmelstrøg, danseopvisninger, sjove lege for de mindste eller noget helt femte.

Kan du byde ind?
Har du selv en kulturel baggrund, som er anderledes end dansk, så er der måske brug for din ekspertise. Arrangørerne håber at få repræsenteret så mange kulturer som muligt, og har du noget, du kan fremvise, så kan du kontakte tovholder i planlægningsgruppen Kirsten Gamst-Nielsen, gerne hurtigst muligt, på mail: kirsten.gamst@hotmail.com.

Og hvis der allerede viser sig at have tilmeldte fra dit hjemland, så er der mulighed for at slå sig sammen og løfte opgaven sammen – og måske få et par nye venner i processen.

Tid: Lørdag den 21. oktober kl. 10-16
Sted: Helsinge Hallerne.

Fakta
Messen er led i et større projekt, støttet af Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

Ascent’s projekt har overskriften ‘Kendskab – Viden – Tillid’ og har tidligere budt på bl.a. multikulturelle spiseaftener og foredrag i Kultursalen, blandt andet om Syrien. En Eid-fest blev også arrangeret som afslutning på ramadanen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com