Folk valfarter til Græsted for at finde Løkkes hund

Beauty (til højre) er stadig forsvundet. Foto: Privat.
GRÆSTED: “Vi leder stadig med lys og lygte”, forklarer Græstedborger Henrik Pedersen med ærgerlig stemme til Netavisen Gribskov. Han er sammen med cirka 20 andre borgere i skrivende stund i færd med at gennemgå området sammen med tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen og hans kone Sólrun i håb om at finde hunden i god behold.

Der kommer folk helt fra København for at hjælpe i søgen efter at familien Rasmussens 11-årige hund, Beauty, løb bort lørdag aften 2. januar. Det oplyser Græstedborger Henrik Pedersen, der de sidste par dage har gået rundt med sine to hunde i søgen efter den bortløbne hund.

Lars Løkkes opslag på Facebook. Klik for større version. Foto: Facebook.

Han tøver ikke med at bruge en stor del af sin fritid på sin søgen.

“Det river jo i hjertet, når man læser om en hund, som måske er faret vild derude, og så er det lige meget om det er Lars Løkkes hund eller en andens”, forklarer han på en mobiltelefon, stadig søgende ude i terrænnet.

Flere er også i færd med omdeling af flyers i blandt andet lokaltoget i håb om at få flere til at kigge sig ekstra for på turen hjem.

Har du set hunden?
Har du set en hund, som ligner beskrivelsen, kan du kontakte os på redaktion@netavisengribskov.dk med oplysninger om, hvor og hvornår.

Du kan også følge med på Facebook, hvor der er oprettet en særlig gruppe: Efterlysning – Beauty.

2 KOMMENTARER

  1. Hvis man ser hende skal man da ikke kontakte avisen!? Man skal kontakte det nr der står på fotoet i gruppens cover. Kunne I ikke rette det i artiklen?

Leave a Reply