For de nysgerrige: Bushi tilbyder gratis karate hele september måned

GRIBSKOV: Har du overvejet at dyrke kampsport? Nu får du muligheden for at prøve kræfter med en af de ældste kampformer. Karateklubben Bushi tilbyder hele september måned gratis selvforsvar til alle.

Karateklubben Bushi har til huse i kampsportscenteret i Helsinge og kunne for nyligt sige goddag til den erfarne karatekæmper og træner Martin Brohus, som får til opgave at søsætte et nyt selvforsvarsprojekt.

Martin Brohus har blandt andet træning rekrutter i det danske hjemmeværn.

Martin Brohus har med sine seks dan en solid baggrund i karate og har undervist i selvforsvar gennem mere end 32 år, blandt andet i det store udland. Han er efter en lang uddannelse og flere ophold uden for Danmark klar til igen at stå for undervisning i Danmark. Han har tidligere undervist i Frederiksværk Selvforsvar og har undervist både værnepligtige og senere også det danske Hjemmeværn.

Det nye hold vil have fokus på et system med det lidt løjerlige akronym S.M.U.T., som er en forkortelse for ‘Selvforsvar – Motiverende – Undervisning – Teknik’ og som blander karate, aikido, judo og jiu-Jitsu.

“S.M.U.T. er motiverende træning, således at du bliver klædt på med værktøjer til selvforsvar og nærkamp. Vi vil øve effektive og meget simple teknikker til øjeblikkelig og effektiv standsning af en evt. voldsforbryders overgreb på dig eller dine nærmeste”, forklarer Martin Brohus.

Er du interesseret i et par gratis prøvetimer, så kan du kigge forbi klubbens hjemmeside for mere info: Bushi Denmark.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Annonce:

Annonce:

Skriv en kommentar