For de unge: Lær boksning og selvforsvar i sommerferien

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.

HELSINGE: Er du mellem 12 og 18 år og kunne du godt tænke dig at lære boksning eller selvforsvar? Så kan du trygt læse videre, for Bokse Team Helsinge er nu klar med en workshop, hvor man både kan lære at bokse og at forsvare sig uden boksehandsker.

Fra uge 29 til 32 vil der hver mandag fra kl. 9-12 være workshop med Bokse Team Helsinge i samarbejde med Marc Melane. De vil undervise i boksetræning & selvforsvarsteknikken Krav Maga. Tilbuddet er målrettet for børn og unge i alderen 12-18 år.

– Tilbuddet er en enestående mulighed for at få et indblik i sportsgrenen samt en indlæring af sporten i en positiv ånd gennem sjov og motiverende træning, forklarer bokseklubben i en udsendt pressemeddelelse.

Prisen er overkommelig med 50 kroner pr. dag. I løbet af undervisningen vil de unge lære traditionelle bokseøvelser, de grundlæggende bokseelementer og teknik, (det inkludrer sjipning, sparring og fysisk træning).

Klik for større version.

Man vil også få en introduktion til selvforsvarsteknikken Krav Maga, en særligt Israelsk forsvarsteknik, som blev udviklet til brug i militæret. Kamparten sigter på at opbygge logiske forsvarsbeslutninger, som kan beskytte mod én eller flere angribere, som endog muligvis kan være bevæbnede.

Selv om det måske lyder ganske voldsomt, så kan alle være med, lover arrangørerne.

Vil du gerne deltage, skal du sende en mail og lige notere om du er begynder eller har erfaring i kampsport.

Tilmelding foregår på mail: lars@bokse-team-helsinge.dk eller på telefon, 2924 8374.

TID: Hver mandag fra kl. 9-12 i ugerne 29-32.
STED: Gribskov Kampsportscenter, Skovgårdsvej 15, 3200 Helsinge.
PRIS: 50 kr. pr. gang. Slut på dagen vil der blive serveret lidt at drikke til alle, samt et stykke frugt eller anden form for snack.

Leave a Reply