For de unge: Ungdomsskolen inviterer til beach party

Fotos: Gribskov Ungdomsskole.

GRIBSKOV: Hvem kunne ikke godt trænge til en tur til stranden i denne vinterkulde? Er du under 18, så får du snart chancen for at tage til beach party i HUC.

HUC holder strandfest for kommunens unge i slutningen af januar. De unge fra 7. klasse og op til 18 år er inviteret til fest torsdag d. 24. januar fra 19-21.30, mens børnehaver får deres helt egen dag: fredag d. 25. januar fra 10-12. Går du i 5. eller 6. klasser, så er der også en fest til dig. Det sker fredag d. 25. januar fra 15-19. Og det hele er gratis!

Beach Party?
(Korrektion: Vi skrev ved en fejl, at der har været en pause på fire år. Der skulle have stået, at det er fjerde år i træk, at der bliver holdt strandfest. Dette er nu rettet. Red.)

Beach Party startede for flere år siden i HUC og var en stor succes, og nu er de unge igen klar til at smide et par hæmninger og kaste sig ud i den fiktive bølge blå for fjerde år i streg.

Gribskov Ungdomsskoles afdeling på Kanutskivej i Helsinge har forinden varmet huset op til 30 grader, og inden de unge ankommer har frivillige slæbt sand og palmer ind i den store sal, så der kan være den rette stemning. Og ingen strandfest uden vand. Derfor er der et bassin og en jacuzzi fyldt med vand.

– Det er et stort arbejde, men det er det hele værd. I løbet af kort tid har vi vand og sand over hele huset, og vi farer rundt og får tørret op og fejet væk. Men de unge er vilde med feriekonceptet og at se den glæde og begejstring det giver dem, gør bare at vi får lyst til at lave endnu flere arrangementer, hvor vi tænker lidt ud af boksen og er lidt anderledes, forklarer Louise Frommelt, Gribskov Ungdomsskole, i en udsendt pressemeddelelse.

Beachvolley og surfing
De aktive kan hygge sig med en omgang beachvolley og de modige kan give sig i kast med en surf-simulator.

– Sidste år startede de med at lave rekorder på surfsimulatoren. De unge blev ved med at skulle slå hinandens tider og hvem der kunne stå længst tid på surfbrættet. I år har vi været på forkant og er allerede nu klar med diplom til den, der slår rekorden i Super-surfer 2019, forklarer Louise.

Få varmen i saunaen
Er det ikke svedigt nok, så kan du tage en tur i saunaen. Den står udenfor ungdomsskolen og er en populær destination.

– Der er faktisk mange, der benytter sig af vores udendørs sauna. Den er lukket med tag og dør og det hele, så man sidder ikke ude i det fri under åben himmel. De fleste af de unge synes det er en fantastisk oplevelse, at komme fra 30 grader indenfor, løbe ud i kulden og ind i saunaen, som også er dejlig varm. Det er en ret populær aktivitet, forklarer Louise, der oplyser, at der også vil være en pølsevogn nær saunaen, så sulten kan stilles undervejs.

Tørsten kan slukkes i bambusbaren, hvor der sælges slushice i alverdens farver samt sommer-popcorn. HUC-kiosken er også åben.

Hvad skal jeg tage på?
Det er ikke så svært. Pak badetøjet, tag sommertøjet på og find et badehåndklæde frem. Det koster ikke noget at deltage, men man skal melde sig til inde på Gribskov Ungdomsskoles hjemmeside www.gribskov-ungdomsskole.dk eller ringe og tilmelde sig på tlf.: 7249 9999.

Giv din mening til kende: