Foredrag: En aften med fokus på Børge Mogensen

Foto: FDB

GILLELEJE: FDB Møbler i Gilleleje inviterer torsdag næste uge til en foredragsaften med fokus på den kendte møbeldesigner Børge Mogensen. Foredragsholder er søn til Børge Mogensen, og tilmelding stadig mulig.

Børge Mogensen var en af efterkrigstidens største arkitekter, og hans design og filosofi har præget utallige danske hjem. Han var samtidig med til at forme det, der blev kendt i resten af verden Danish Design.

Men Børge Mogensen var også en filosof, en familiefar og en livsnyder, der spenderede en del tid med datidens skønånder inden for kunst, kultur, design og litteratur.

Torsdag d. 20. september bliver der mulighed for at lære mennesket Børge Mogensen bedre at kende. Hans søn Thomas Mogensen gæster butikken for at tale om sin far, ligesom han viser billeder og tegninger fra både karrieren og privatlivet.

Foredraget foregår i den store FDB møbelbutik i Gilleleje, og det begynder kl. 18.

– Børge Mogensen var jo den første af en række kendte arkitekter og designere, der ledede FDBs tegnestue, og hans filosofi om lette, flotte og funktionelle møbler blev videreført af alle efterfølgende, siger butikkens teamleder Inge Bøggild i en udsendt pressemeddelelse.

Billetter til arrangementet inkluderer en let anretning og et glas vin til den nette pris af 75 kroner. Billetter  kan købes ved at besøge butikken eller kigge forbi Billetto.dk.

 

Giv din mening til kende: