Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Foredrag i Glimt: Bibelens troværdige arkæologi

GRÆSTED: Tirsdag den 28. september inviterer Glimt indenfor til en aften med Karlo Brondbjerg – en mand med stor interesse for politik, videnskab og bibelhistorie. Da han i 2014 blev valgt ind i Herning Byråd, kvittede han jobbet som ingeniør for at blive ”levebrødspolitiker” i respekt for det ansvar, der ligger i jobbet.

Han fortæller selv om aftenens emne ”Bibelens troværdige arkæologi”, at han er vokset op med tanken om at mange af Det Gamle Testamentes beretninger er myter og derfor ikke fordrer historisk troværdighed, men interessen for videnskab og bibelhistorie har gennem 13 år fået ham til at bruge tusindvis af timer på at gennemgå andres videnskabelige undersøgelser.

Som resultat af dette står det klart for ham, at Bibelen skal læses som troværdig skrift.

(Pressefoto)

Velkommen til en aften hvor han gennemgår den videnskabelige dokumentation for bibelberetninger som: Josef der tyder Faraos drøm, Moses over det Røde hav, og Sodomas svovlkugler m.m.

Der er gratis adgang til arrangementet tirsdag den 28. september klokken 19.30, hvor der i løbet af aftenen serveres kaffe og te m.m. Det foregår i Glimt, Græsted Hovedgade 34 B.

Seneste nyheder:

Tip os!