TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

*AFLYST* Foredrag: Lev livet godt og bæredygtigt

GILLELEJE: Bæredygtighed og hensynstagen til klimaet og klodens sparsomme ressourcer er kommet i front hos flere og flere borgere. Men det er ikke altid lige nemt at omsætte ønsker til konkret handling eller gennemskue om det, vi rent faktisk gør har en effekt. Bliv klogere på et kommende foredrag.

** OPDATERING: Foredraget er aflyst ***

Med udgangspunkt i sin nye bog ”Lev livet godt og bæredygtigt” giver Leif Sønderberg på et kommende foredrag praktiske og konkrete eksempler fra hverdagen på, hvad vi selv kan gøre for at leve mere bæredygtigt og f.eks. foretage mere klimavenlige indkøb: hvad skal vi kigge efter, og hvad betyder de enkelte mærker.

Leif Sønderberg tager udgangspunkt i FN’s verdensmål, og gennem omfattende studier omsætter han verdensmålene til konstruktive handlinger i hverdagen. I bogen ”Lev livet godt og bæredygtigt” vises det gennem mere end 500 forslag, hvordan vi kan starte i det små og efterhånden tage større og større skridt for at leve bæredygtigt.

Leif Sønderberg Petersen er SDG-konsulent (konsulent i bæredygtighed) og magister i naturvidenskab og kommunikation. Han har stiftet konsulentfirmaet GOAL:SUSTIAN, som giver rådgivning i forbindelse med implementering af FN’s i alt 17 verdensmål.

Du kan høre om mulighederne i at opnå en mere bæredygtigt nær fremtid tirsdag den 25. januar 2022 kl. 19-21. Det sker i Kulturhavn Gilleleje, Bio 2, Peter Fjelstrup Vej 12, Gilleleje.

Arrangementet er blevet til i samarbejde med Gilleleje Bibliotek og Gribskov Folkeuniversitet.

Pris: 90 kr. Tilmelding er bindende og kan gøres her: https://gribskovfu.nemtilmeld.dk/75/.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links