TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Foredrag og sang med DR Pigekorets chefdirigent

GRÆSTED: Mød og syng med chefdirigent for DR’s pigekor, Phillip Faber. BLIK – Græsteds bibliotek inviterer til fællessang og foredrag.

Søndag 12. november kl. 15 er der lagt op til et lidt særligt besøg i det lokale bibiliotek i Græsted. Her gæster chefdirigent for pigekoret i Danmarks Radio, Phillip Faber, med foredraget “Løft din glædes vinger”.

Her fortæller han om sit arbejde med musikken, dykker ned i den danske sangskat og stemmens udtryksmuligheder og får tilhørerne op af stolene og får dem til at synge flerstemmigt – også selvom de aldrig har prøvet det før.

33-årige Phillip Faber er uddannet komponist og dirigent fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han har været chefdirigent for DR PigeKoret siden 2013 og er kendt som en passioneret formidler af klassisk musik og den danske sang.

Han er også tv-aktuel som vært i ’Den Klassiske Musikquiz’ på DR K og vender snart tilbage som dommer i talentprogrammet ’Vidunderbørn’ på DR 1. Derudover er han at møde i programmerne ’Din danske sang’ og ’Danmark synger julen ind’, som begge bliver sendt på DR K.

Han har for nylig været gæstedirigent hos DR VokalEnsemblet, DR KoncertKoret og DR SymfoniOrkestret og var i 2016 med til at starte Malko Dirigentskolen.

Der er gratis adgang til arrangementet, men der skal tilmeldes via gribskovbib.dk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links