Forskningens Døgn: Deltag i foredrag på nettet og bliv klogere på livet

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Foto: Søren Kjeldgaard/presse.
GILLELEJE: Igen i år udbyder Forskningens Døgn en række foredrag om toprelevante videnskabelige emner. I år foregår det hele online, og du kan derfor se med, når forskere og eksperter landet rundt blandt andet vil gøre os klogere på, hvor smerter stammer fra og hvordan det er at være isoleret et år i Antarktisk.

Fra og med 23. april afholdes Forskningens Døgn, som noget paradoksalt spænder over flere dage. Det er gratis at se med, men man skal tilmelde sig, hvilket kan ske ved at sende en mail til kadso@gribskov.dk.

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival under Uddannelses- og Forskningsministeriet, der ifølge beskrivelsen på den officielle hjemmeside, skaber mødesteder mellem forskere og borgere. Festivallen foregår hvert år i slutningen af april (uge 17). I 2021 åbner festivallen fredag den 23. april og kører til og med torsdag den 29. april, og som noget særligt sker det hele online. Det skyldes ikke overraskende de igangværende forbehold for at begrænse spredningen af Covid-19.

Nedenunder kan du læse de emner, der fokuseres på, og du kan klikke på linkene for at læse mere om de enkelte foredrag:

Arrangør: Gribskov Biblioteker.

Leave a Reply