Fotogruppen SHE udstiller på Helsinge bibliotek

HELSINGE: Fotogruppen ‘SHE’ udstiller på Helsinge bibliotek lørdag 13. november 2021 til søndag 2. januar. Man vil kunne se en række kreative fotos ud fra et fælles tema: ‘Tæt på’.


Fotogruppen SHE består af tre ivrige amatørfotografer: Susanne Borup, Hans Blensø og Evert Friberg, der 5-6 gange om året udfordrer hinanden til kreativ fotografering. De fotograferer hver for sig ud fra et bestemt tema, og sætter efterfølgende hinanden stævne og diskuterer resultaterne.

På udstillingen kan man se, hvordan og hvor forskelligt de tre fotografer fortolker emnet “TÆT PÅ”.

“Du finder makrobilleder, enkeltmotiver eller serier på 3-4 billeder af et specielt motiv, tematiske emner om at være tæt på naturen, tæt på livet i tilværelsens mangfoldighed, enten i naturalistisk form eller som fri, kreativ billedkomposition”, forklarer en udsendt pressemeddelelse.

Foto: Presse.

Alle har tidligere deltaget i konkurrencer og har haft deres værker udstillet, både hver for sig og sammen.

Susanne
Susanne Borup er naturfotograf og finder motiver i naturens levende liv, fra det helt store til det det helt små, fra det firbenede over det seks- og ottebenede til dem med vinger, med eller uden fjer.

Hans
Hans Blensø har først i en sen alder kastet sig ud i fotografiet. Han breder sig over de fleste motivkredse: Landskaber, bymiljøer, mennesker og deres gøren og laden samt naturens små undere og underværker. Som regel i naturalistisk form, men helst med et lille twist.

Evert
Evert har fotograferet siden han var 15 år og har haft eget mørkekammer indtil den digitale revolution overtog meget af det praktiske arbejde og muliggjorde kreativ billedbehandling. Han kan lide at fotografere non-figurative motiver, linjer og farver i arkitekturen, spejlinger, mennesker og det mennesker skaber.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com