Frivillig Fredag 2019: De frivillige fejres med fest i Kultursalen

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Allan Andersen/arkiv.

GRIBSKOV: Er du en af kommunens mange frivillige, så er du hermed inviteret til fest i Kultursal Gribskov ved gymnasiet. Her fejres de frivillige kræfter med en stor fest.

For hvad der kan ende med at blive sidste gang i flere år, fejrer Gribskov Kommune de frivillige med en stor fest. Festen er i fare for at blive sparet væk, men ikke i år.

Borgmesteren er der til at takke de frivillige, når der fredag d. 27 september er fest for de frivillige. Her skal blandt andet uddeles priser og holdes taler.

“Du er med til at gøre Gribskov til et fantastisk sted at være. Det vil vi gerne fejre og invitere dig og alle andre mennesker, der gør en frivillig indsats i Gribskov Kommune til fest i Gribskov Kultursal”, lyder budskabet fra kommunen og Byrådet.

Aftenen byder på Borgmester Anders Gerner Frosts velkomst, underholdning, en let anretning og muligheden for at møde andre ildsjæle. Der er også besøg af Bettina Post, der vil fortælle om, hvordan frivillighed har fyldt i hendes liv både privat og professionelt.

Akkompagneret af Kulturskolen Gribskov uddeles der tre priser: Frivilligprisen, Kulturprisen og Seniorprisen 2019. Også disse priser er i risiko for at blive sparet væk i forbindelse med et samlet kommunalt sparekrav på cirka 100 millioner kroner.

FAKTA
Festen er for alle, der gør en frivillig indsats i Gribskov kommune, hvad enten
det er på idræt, kultur eller det sociale område. 

Arrangeret af Gribskov Kommune.

TID: Fredag den 27. september 2019, kl. 17-20.
STED: Gribskov Kultursal, Østergade 52, Helsinge.
ENTRE Fri entré – Bestil billet her.

Skriv din kommentar her: