Fugleparken aflyser: Bernhard er hjemme igen

(Privatfoto)

GRÆSTED: Nordsjællands Fuglepark efterlyste fredag eftermiddag en af parkens mørkerøde Ara papegøjer – den blev dog fundet på et par timer grundet dens højlydte adfærd

Fredag har Nordsjællands Fuglepark udsendt en efterlysning, en af Fugleparkens mørkerøde araer, hannen Bernhard, forsvandt torsdag under et flyveshow.

Bernhard havde fredag ved 16-tiden endnu ikke fundet hjem, og Fugleparken var bekymret for ham – ikke mindst idet der sidste år også forsvandt en af papegøjerne under et show.

– Hvis nogen har set Bernhard bedes i kontakte Martin Schellerup på 25 37 93 52. Den store fugl er ret tillidsfuld og kan være søgt mod mennesker, men kan også befinde sig højt oppe i et træ, oplyste Nordsjællands Fuglepark i den udsendte efterlysning.

Hurtigt fundet
Bernhard kom heldigvis hjem igen i god behold, han sad i et træ i Esbønderup hvorfra han optrådte meget højlydt og gav den gas.

Det gjorde at en del mennesker, som havde set efterlysningen af Berhard, kontaktede Fugleparken om hans opholdssted hvorefter det lykkedes for mandskabet at få kaldt Bernhard til sig.

Flere har foreslået at sætte GPS-sendere på de store fugle – men med et næb som knuser fløjter og knapper som var de tændstikker, så er der pt. ikke opfundet en papegøje-sikker GPS, oplyser Nordsjællands Fuglepark.

Skriv din kommentar her: