Fundet i god behold: 74-årig kvinde forsvandt i Gribskov

Nordsjællands Politi efterlyste en kvinde, der var forsvundet i Gribskov omkring Gilllejevej 1C i Esrum-området kl. 14.30, lørdag.

**OPDATERING: Kvinden er fundet på sin bopæl, en bilist havde tidligere hjulpet kvinden til Hillerød Station og fået den 74-årige sendt hjem med en taxa til bopælen i København. Kvinden er uskadt og i god behold efter sin gåtur.**

Kvinden var forsvundet i skoven omkring krydset Haregabsvej – Gillelevej, og politiet eftersøgte kvinden med to politimotorcykler, flere politihunde og patruljevogne inde i selve skoven.

Den eftersøgte kvinde er ude af stand til at tage vare på sig selv, hun er 74 år, ca. 160 cm høj, spinkel af bygning, og er iført blå hue, sort jakke, flerfarvede fritidsbukser og Adidas sko.

Såfremt man er i Gribskov eller påtænker at hjælpe med at lede, bedes man venligst holde sig til, kun at bevæge sig rundt på grusvejene i skoven af hensyn til politihundenes arbejde.

Har du set denne kvinde, bedes du kontakte Nordsjællands Politi på 49 27 14 98

Går du ud i skoven – hold dig til skovstierne så du ikke ødelægge sporene for politihundene, lyder bønnen fra Nordsjællands Politi. (Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)

Giv din mening til kende: