Hillerødvejen spærret: Motorcykelbetjent kvæstet i sammenstød

Tekst: David Abildgaard. Foto: Allan Andersen.

GILLELEJE: En betjent på motorcykel er kommet alvorligt til skade efter at have påkørt en personbil tidligere i dag, mandag. Hillerødvejen var spærret i begge retninger mellem Krigsagervej og Møllevej/Søgårdsvej.

Betjenten var på sin motorcykel på vej i retning af Esbønderup, da han af endnu ukendte årsager påkører en personbil med stor fart bagfra. Betjenten er så alvorligt tilskadekommen, at han er fløjet til rigshospitalets traume-afdeling med helikopter.

Ulykken fandt sted i dag, kl. ca. 15.30, og vejen forblev spærret i begge retninger indtil politiet var færdige med de tekniske undersøgelser og oprydning på ulykkesstedet.

Føreren af personbilen samt en passager blev bragt til kontrol på Hillerød Hospital grundet smerter i nakken efter kollisionen, det oplyser Nordsjællands Politi.

To teknikere og en bilinspektør har arbejdet på uheldsstedet, for at sikre sporene og forhåbentlig udfinde årsagen til den voldsomme ulykke. Brandvæsnet blev tilkaldt kl. 17.40 til oprydning på stedet, og vejen blev genåbnet kort efter kl. 18.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)

Giv din mening til kende: