Glimt: Sofa-snak om værdier og politik

GRÆSTED: Tirsdag den 21. september byder Glimt velkommen til en værdipolitisk aften, der ikke er partipolitisk. Her vil tidligere medlem af Folketinget og politisk leder Jann Sjursen samtale med tidligere borgmester Eik Dahl Bidstrup i ”Den Røde Sofa”.

Samtalen er om kristnes engagement i samfundet, politisk og på andre måder. At være kristen er for mange også lig med at være engageret i samfundet: for nogle politisk, for andre i frivillige organisationer og for andre igen i kulturlivet.

En af de tilbagevendende begivenheder, der giver anledning til overvejelser, er, når der er valg. Her er vi nødt til at vælge en politisk retning – medmindre vi bliver hjemme på sofaen.

Vores politiske valg er baseret på, hvad vi lægger vægt på: Hvilken politisk retning ønsker vi, at vores samfund skal tage? Hvilke værdier vil vi støtte med vores kryds? Der bliver mulighed for at kommentere og stille spørgsmål.

Der er gratis adgang til arrangementet tirsdag den 21. september klokken 19.30, hvor der i løbet af aftenen serveres kaffe og te m.m. Det foregår i Glimt, Græsted Hovedgade 34 B.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com