Gode shoppingmuligheder på Sjælland

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Helsingør Bycenter. Der vil forekomme betalt indhold i artiklen.

På Sjælland er der et væld af muligheder for at få købt den nye sommerkjole eller et par nye sko, så du er helt klar til din næste ferie. Men med de mange muligheder kan det også være svært at finde rundt i, hvor det er godt at shoppe henne. Vi kommer med et par gode tips til, hvor det er godt at gå på shopping henne, og hvilke muligheder du har de forskellige steder. Så er du godt klædt på til at opgradere sommergarderoben.

Trænger du til at komme lidt udenfor Danmarks grænser, så kan du passende tage en tur til Malmö. Byen er kun en times kørsel væk i bus fra Københavns Hovedbanegård, og her kan du nå at opleve både kultur og god shopping.

Centre udenfor København

Lad os starte udenfor København. Her finder du flere af de større byer i Danmark, og her er der gode muligheder for dig, der ikke vil gå på kompromis med udvalget af butikker og tøj. Du kan altid besøge Roskilde, der har et stort shoppingcenter samt en gågade. Her finder du noget for enhver smag, og der er rigeligt med gode butikker. Også Helsingør har noget godt at byde på med Helsingør Bycenter. Tjek her, hvis du vil se mere om centret mange butikker og geografiske placering.

Fordelen ved at besøge disse storcentre udenfor København er uden tvivl dine muligheder for transport til og fra. Du kan nemlig tage din bil med og parkere lige foran centret, uden at skulle lede efter en parkeringsplads i lang tid.

Brokvarterene

Tager vi ind til Storkøbenhavn, så er der selvfølgelig Strøget, som langt de fleste allerede har besøgt. Men tager du et smut ud i de tre brokvarterer, så er der også masser af muligheder for god shopping. Her finder du en lang række af små butikker, der har nøje udvalgt deres sortiment i butikkerne. Find alt fra de velkendte brands til helt unikke brands, der vægter kvalitet og design højt.

Alt afhængig af hvilket brokvarter du besøger, så vil du opleve forskellige butikstendenser. Østerbro har mange af de mere eksklusive butikker, hvor Nørrebro byder på god second hand og selvfølgelig også butikker med topmoderne tøj.

Frederiksberg

Et andet hit, når det kommer til shopping, er selvfølgelig Frederiksberg. Denne selvstændige kommune midt inde i København har både et godt shoppingcenter og en masse butikker rundt i sine gader. Her finder du det hele inden for kort afstand, og så er der tilmed en masse gode spisesteder lige i nærheden. Frederiksberg Centret rummer en række af de kendte brands som H&M, SamsøeSamsøe og Envii. Udenfor døren finder du også mange specialbutikker, som netop kører efter samme koncept som dem, du finder på f.eks. Østerbro.

Giv din mening til kende: