Græsted-borger sælger brugte højtalere: Kun 2 millioner kroner

Tekst: David Abildgaard. Foto: Presse.

GRÆSTED: Hvis du som mange andre drømmer om at give din forstærkere et par højtalere, der kan sparke en vis legemsdel, så behøver du blot at kigge forbi Kirkevej i Græsted. Her har Mark Johansen to par af verdens dyreste højtalere til salg til den nette pris af 2 millioner kroner. Men så skal du også slå til nu, for det er over halv pris.

Mark med sine højtalere. Foto. Screengrab/Youtube.

Har du to millioner skatteramte kroner liggende et sted i gemmerne, så er det til gengæld heller ikke helt normale højtalere, du kan få fingrene i. Nyprisen er ifølge sælger hele 4,5 millioner kroner inkl kabler, og til den pris medfølger hele 20 x 13 tommer, fordelt på 4 højtaler-tårne. To af dem bastårne. Alt sammen af mærket Stenheim Reference Statement.
 
I hvert bastårn er der ifølge Dba.dk, hvor højtalerne er til salg, seks gange 13 tommer. To for oven, to i midten og to forneden. I lydtårnene er der på bagsiden i hvert tårn fire tommer: to øverst og to i bunden.

Herunder en kort præsentation af de store krabater:


 Og nu kan det godt være, at du sidder og tænker, hvorfor købe brugt, når man kan købe nyt. Et nyt sæt kan smides i den digitale indkøbskurv her: Stenheim Reference Statement (sæt).

Skriv din kommentar her: