Græsted byder på pinsemorgenbord på Torvet

Foto: Genrefoto. Tekst: Presse/Siff Camilla Kingod.

GRÆSTED: Pinsen står for døren, og traditionen tro er der fælles morgenmad på Græsted Torv lørdag morgen. Alle er velkomne.

I Græsted krydser man fingre for, at pinsesolen danser over Torvet lørdag morgen, hvor byens årlige morgenmadsarrangement finder sted. Her kan man fra kl. 7.30 nyde kaffe, te og morgenbrød til rimelige priser. Der vil være levende musik og masser af hygge.

I tilfælde af regn
Hvis solen skulle svigte, og vejret i stedet byder på regn eller blæst, skal man ikke undlade at komme af frygt for at få serveret en våd gang morgenkost. Skulle regnen falde eller blæsten ruske i hat og briller, rykker pinsemorgenbordet ind på Græsted Kro, hvor man så kan nyde sin morgenmad i tørvejr.

Gammel tradition
Det fælles morgenmads-arrangement er en gammel tradition, som skiftende supermarkeder og foreninger har holdt i hævd gennem årene. I år er det Græsted Borgerforening og Græsted Badminton, som står bag.

Morgenbordet er samtidig en slags optakt til Græsted Veterantræf, der starter kl. 10.00 på Eventpladsen ved Græsted Station.

TID: Lørdag den 19. maj 2018, kl. 7.30.
STED: Græsted Torv, 3230 Græsted.
ENTRÉ: Gratis. Der kan købes mad og drikkevarer.

 

Giv din mening til kende: