Gratis cykeltur med rundvisning på Strågården

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.

GRIBSKOV: Klimagruppen er klar til endnu en fælles cykeltur, og denne gang går turen fra Dronningmølle til Strågården på Bregnerødvej 8 i Gilleleje. Alle velkomne, det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Vil du gerne lidt med ud i naturen og sågar lære lidt nyt om miljømæssige tiltag rundt om i kommunen, så gælder det om at melde sig til, når Klimagruppen 14. juni inviterer til fælles cykeltur på et par kilometer.

Turen går denne gang til Strågården, som er Danmarks største halmhus og skovhave. Gruppen modtages af den ene af ejerne, Erik Pfeiffer, som vil fortælle om deres arbejde, samt om udviklingen siden han og Tina Monberg købte Strågården i 2013.

Erik vi blandt andet vise og fortælle om arbejdet med at bygge halmhuset og anlægge den store skovhave, bygning af drivhus og en kæmpe labyrint. På hjemmesiden står bl.a. følgende:

”Strågården ønsker at anvende sine ressourcer til at finde, forbinde og støtte de, der ønsker at arbejde med helhedsbaserede løsninger til gavn for dem selv, deres virksomhed og deres omgivelser.”

Turbeskrivelse
Gruppen samles ved Dronningmølle Huset over for stationen den 14. juni kl. 13. Herfra cykler man i fælles gruppe ad Strandvejen, Firhøjvej til Bregnerødvej 8 (ca. 3 km).

TID: Søndag den 14. juni kl. 13.
STED: Dronningmølle Station.
ENTRE: Gratis. Tilmelding senest den 11. juni skal ske til turleder Jan-Helge Larsen på mail: jhl@dadlnet.dk.

Skriv din kommentar her: