Gratis foredrag: Direktør for verdenskendt Gillelejevirksomhed fortæller om 3d, disruption og ledelse.

Foto: Genrefoto. Tekst: Siff Camilla Kingod.

Foto: Pixabay.

GILLELEJE: Direktør Erick Thürmer har forvandlet sin oldefars mere end 120-årige værktøjsvirksomhed til en digital forretning i millionklassen. Du kan høre Erick Thürmer fortælle om, hvordan han har skudt virksomheden op blandt stjernerne, når han gæster Gilleleje Bibliotek den 1. oktober.

I 1898 stiftede Fritz C. Thürmer værktøjsmagervirksomheden Thürmer & Co, efter at have udviklet og patenteret den firkantede skærebakke i 1887.  Thürmer & Co blev en succes, der i sin storhedstid havde tre fabrikker i Danmark med over 1500 medarbejdere og var en af Europas mest betydningsfulde producenter af skærende værktøjer.

I dag er Erick Thürmer 4. generations-ejer af virksomheden, der nu hedder Thürmer Tools. Men virksomheden var langt fra sin storhedstid, da Erick Thürmer, oldebarn af den oprindelige stifter, overtog den i 2014. Faktisk så det temmelig skidt ud, så noget måtte ske. Og det gjorde der:

Erick Thürmer disruptede virksomheden og sig selv og går nu fremtiden i møde iført ”Danmarks digitale førertrøje” og med et 3d-patent vurderet til 200 mio. kroner samt en hemmelig samarbejdsaftale med Tesla-ejer Elon Musks rumprojekt SpaceX.

Hvordan det gik til, kan du høre mere om, når Erick Thürmer gæster Gilleleje Bibliotek med sit foredrag om transformerende ledelse fra ”Titanic til Amazon”, disruption og 3d.

Foto: Presse. Tekst; Siff Camilla Kingod. Erick Thürmer har for nyligt flyttet sin virksomhed, Thürmer Tools, til Gilleleje. Mandag den 1. oktober fortæller han om ledelse, disruption og 3d på Gilleleje Bibliotek.

Om Erick Thürmer
Erick Thürmer er CEO & Founder, Singularity university alumni, Exponential Entrepreneur, bestyrelsesmedlem & rådgiver, 3d-patentholder og vinder af den digitale førertrøje. Han er 4. generationsejer af virksomheden Thürmer Tools, der netop er flyttet til Gilleleje.

TID: Mandag den 1. oktober, kl. 17-19.
STED: Børnetrappen, Gilleleje Bibliotek, Peter Fjelstrup Vej 12, 3250 Gilleleje.
ENTRÉ: Gratis.

Skriv din kommentar her: