Gratis foredrag: Lær at styre de dårlige spisevaner

Hvad er grunden til, at vi har så svært ved at holde os fra mad, som vi ved er forkert for os? Bliv klogere på, hvad der motiverer os til vægttab til et kommende gratis foredrag. Foto: Genrefoto.

HELSINGE: Hanne Skov Hansen holder foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge om at takle sine dårlige spisevaner. Fokus bliver ikke lagt på, hvad du bør spise, men mere på, hvorfor du spiser forkert.

Hanne Skov Hansen er indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you og vil fortælle om, hvorfor mange har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad grunden er til, at vægten kommer tilbage igen.

– Der kommer ikke fokus på hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle. Det er mere hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved det er forkert. Hvordan de gamle vaner er kommet og hvordan vi undgår dem fremover, forklarer Hanne Skov Hansen i en udsendt pressemeddelelse.

Alle er velkommen til det gratis arrangement, og der vil kunne købes kaffe/the og kage.

Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 4879 0891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk. Det skal ske senest den 17 januar.

TID: Mandag den 21 januar klokken 19-21.
STED: Frivilligcentret Vestergade 4, 3200 Helsinge.
ENTRE: Gratis, tilmelding nødvendig.

Giv din mening til kende: