Gratis foredrag om den sidste stund: Hvordan får vi en værdig død?

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Genrefoto: Pixabay.

GRÆSTED: Tænker du på, hvordan du kommer herfra? Hvordan afslutningen på dit liv kan blive? Om det vil blive en værdig død? Er svaret ja, så kan du med fordel tage til et foredrag i Frivilligcenteret Græsted, hvor Søster Christensen-Svendsen vil tale om at skabe værdighed i den sidste stund.


Søster Christensen-Svendsen er uddannet sjælesørger og sygeplejerske med 30 års erfaring fra forskellige afdelinger af sygehusvæsnet. Hun har også flere års erfaring fra hospice og har i en årrække været optaget af, hvordan livstruende syge og deres pårørende får mest mulig glæde ind i livet.

“Hun mener derfor, at det er vigtigt at få fokus på døden, imedens man stadigvæk er rask, så man få lavet aftaler omkring, hvordan livet skal slutte. Det er ikke farligt at snakke om døden, og vigtigt for de efterladte at vide, hvilke ønsker der til den sidste fase i livet, og finde ud af hvilken tro, den dødende har”, lyder det fra frivilligcenteret i en udsendt pressemeddelelse.

Der vil være plads til spørgsmål og en drøftelse af emnet.

Det er gratis at deltage, men på grund af pladsbegrænsninger skal du lige tilmelde jeres ankomst til Frivilligcenter & Selvhjælp Græsted. Det kan ske via tlf.: 4839 4930 i tidsrummet mandag-torsdag fra kl. 9-14 (fredag mellem kl. 9 og 12).

Du kan også sende en mail til: kontakt@frivilligcenter-graested.dk

Tilmelding skal ske senest 24. februar.

TID: Tirsdag 25. februar kl. 17-19.
STED: Frivilligcenter & Selvhjælp, Holtvej 8, 3230 Græsted.
ENTRE: Gratis.

Leave a Reply