Gratis tilbud til 3. klasserne: Lær at spille i et rigtigt orkester

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.

GRIBSKOV: Kan du først spille musik, så har du et redskab resten af livet til både at glæde dig selv og – hvis du øver dig nok: andre. Og nu får du mulighed for at lære at spille enten basun, klarinet eller fløjte ganske gratis.

Gilleleje Juniororkester søger nye medlemmer og i den anledning tilbyder orkestret gratis undervisning frem til sommerferien for alle børn, der går i 3. klasse.

“Som medlem lærer du at spille et blæseinstrument og spiller også sammen med andre hver uge. Vi har også øvecamps med orkestre fra Rødovre og Frederikssund, og vi rejser til udlandet og spiller sammen med andre orkestre. Vi optræder på Bakken og i Tivoli og selvfølgelig også i Nordsjælland”, lyder det fra orkestret i en udsendt pressemeddelelse.

Vil du prøve enten klarinet, tværfløjte eller basun skal du bare møde op kl. 16-17 i Multisalen. Orkestret har lige nu ledige pladser til 3 fløjter, 2 klarinetter og 1 basun.

Kravet er, at du skal være 10 år eller gå i 3. klasse. Øvedage er tirsdag eftermiddag fra kl. 16. Fællesspil er fra kl. 18-18.30. Du kan læse mere info på www.gillelejebyorkester.dk.

TID: Næste øvedag er tirsdag d. 10. marts kl. 16-17.
STED: Multisalen på Gilbjergskolen Parkvej i Gilleleje.
ENTRE: Gratis.

Leave a Reply