TISVILDE: Hver mandag kan du få pulsen op og sved på panden, når THOK inviterer til hockey, WorkOutMoves og styrketræning på Tisvildeleje Skole.

Foto: Presse. THOK lover, at der er sjov for alle.

Trænger du til at få rørt kroppen, komme i bedre form eller bare have det sjovt sammen med andre, så er Tisvilde Hegn Orienteringsklubs nye mandagstilbud måske noget for dig? Fra mandag den 23. april kan du komme til hockey, WorkOutMoves og styrketræning hver mandag i gymnastiksalen på den gamle Tisvildeleje Skole.

Effektiv styrketræning og sjov for alle
Her får man ifølge arrangørerne den mest effektive styrketræning for hele kroppen i godt og hyggeligt selskab, hvor alle kan være med og få fuld valuta for træningsindsatsen. Og THOK lover, at der er masser af sjov for alle.

– Vi starter med at dele os op, hvor man frit kan vælge mellem nærkamp og action på hockeybanen eller opstrammende øvelser til fede rytmer i WorkOutMoves-salen, oplyser klubben og fortsætter:

– Den sidste time samles vi alle for at lave fælles styrketræningsøvelser for hele kroppen, hvor alle kan være med uanset alder, køn og træningsniveau.

Foto: Presse. Tim Falck Weber er i THOK kendt som “Årets Energibundt 2017”.

Træner er “Årets Engergibundt 2017” Tim Falck Weber fra THOK
Arrangeret af Tisvilde Hegn Orienteringsklub.

TID: Mandag den 23. april, kl. 17.30-19.15.
STED: Sankt Helene Skole, Tisvilde afdelingen, Tisvilde Bygade 37, 3220 Tisvildeleje
ENTRÉ: Gratis.

Giv din mening til kende: