Gribskov Kommune har fået ny velfærdsdirektør

(Pressefoto: Gribskov Kommune)

GRIBSKOV: Per Ullerichs kommer fra det private erhvervsliv som rådgiver, men har mange års  kommunal erfaring i bagagen, når han tiltræder som velfærdsdirektør i Gribskov Kommune, fortæller Gribskov Kommune i en pressemeddelelse.

Per Ullerichs  bliver ny Velfærdsdirektør i Gribskov Kommune. Han kommer fra en stilling som selvstændig strategisk rådgiver med tilknytning til strategi- og kommunikationsbureauet NXT.

Per Ullerichs har tidligere været kommunaldirektør i Dragør og Rødovre.

”Gribskov har politiske ambitioner om at forny velfærden og aktivt inddrage borgerne. Den fornyelse skal skabe en solid og fremtidssikret økonomisk drift, som alle Gribskov Kommunes borgere vil få gavn af. Den udvikling glæder jeg mig til at blive en del af ,” siger Per Ullerichs.

”Det er en stor glæde at kunne byde Per Ullerichs velkommen til Gribskov Kommune.  Han kommer med stor erfaring og indsigt. Han har de kompetencer og resultater med sig, som gør, at han matcher vores direktion og ambitioner. Dermed har jeg nu fået sat det hold, som skal stå i spidsen sammen med vores dygtige ledere og medarbejdere for at drive Gribskov Kommune ind i en lys fremtid. Vi starter i en udfordrende tid, hvor alt er anderledes, end det plejer at være. Men med det hold, jeg har nu, er jeg meget fortrøstningsfuld og ser meget frem til samarbejdet, siger Kommunaldirektør Sascha Volmer Sørensen om valget af den nye direktør.

Per Ullerichs er uddannet Cand. Polit. fra Københavns Universitet og kommer med blandt andet mere end ti års erfaring som kommunaldirektør i henholdsvis Dragør og Rødovre Kommune. Per Ullerichs tiltræder den 1. maj 2020.

Skriv din kommentar her: