Græsted Seniorcenter indbyder kommunens seniorer at deltage i hyggeligt selskab med ligesindede. Foto: Græsted Seniorcenter/arkiv.

Gribskov: Skulle du have misset Gribskov Seniorcenters seneste sæsonprogram, så bringer vi det her. Centeret har flere spændende tilbud, som stadig har ledige pladser.

Den nye sæson står for døren i Gribskov Seniorcenter, og har man endnu ikke tilmeldt sig, så kan det nås endnu. Blandt de hold, som stadig har ledige pladser er sandblæsning af glas, hvor man blandt andet kan fremstille flotte gaver til familien. Der er også enkelte ledige pladser på træværkstedet, hvis man altså skulle have lyst til at dreje eller snedkerere.

De spilleglade efterlyser også flere deltagere, blandt andet stedets whistspillere, som søger nogle makkere, der ikke behøver være eksperter, men bare godt kan lide at spille kort. Scrabbleholdet kunne også godt ønske sig et par deltagere mere med krydsords-lyst.

Programmet
Vil du gerne læse hele programmet, så kan det ske ved at klikke på linket herunder, hvorefter du vil blive bedt om at åbne en PDF-fil.

Filen kan læses af de fleste computere blot ved at klikke på “åben med” i den skærm der popper frem efter du klikker på linket: Gribskov Seniorcenter – program.

Fakta
Græsted Seniorcenter har følgende åbningstider:
Mandag – onsdag 9.30–16.30
Torsdag 9.30–17.00
Fredag 9.30–13.00
Lørdag og søndag lukket.

Adresse: Gribskov Seniorcenter, Parkvænget 20 B, 1-2 sal, 3200 Helsinge

Læs mere på www.gribskovseniorcenter.dk.