Gribskov Specialbørnehave flytter til Ramløse

Nordstjerne Skolens afdeling i Ramløse bliver nu til hjemsted for foreninger og daginstitutioner. Det er blevet godkendt af byrådet og en af de institutioner der nu flytter er Gribskov Specialbørnehave på Boagervej.

(Foto: Google Street View)

RAMLØSE: I slutningen af 2015 flytter bla. Gribskov Specialbørnehave ind i bygningerne i Ramløse,

Lederen af Gribskov Specialbørnehave, Karina Madsen, børnehaven bliver en del af noget større.

– Vi skal være en del af attraktive lokalsamfund i Ramløse. På den måde bliver vi en del af lokalsamfundet og foreningslivet i Ramløse. Der er et meget aktivt foreningsliv i Ramløse, og specialskoledelen hører til derude. Så for os er det oplagt at flytte derud og blive en del af noget større, siger hun til Frederiksborg Amts Avis.

– Nu kan vores viden bruges i større sammenhæng, i stedet for at være en lille enklave til en lille gruppe børn, slutter Karina Madsen.

På linie med de øvrige skoler og institutioner i Gribskov Kommune, har også Specialbørnehaven på Boagervej oplevet et faldende antal børn i institutionen – tallet var 15 børn i 1996 og i dag er tallet blot otte børn.

Bygningerne på Boagervej kommer dog ikke til at stå tomme, når Specialbørnehaven rykker ud, idet det allerede er bestemt at der skal indrettes en vuggestue i bygningerne.

Giv din mening til kende: