Gribskovmalerne klar med forårsudstilling: Denne gang på nettet

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Maleri: Bitte Cecilie Bang.
HELSINGE: Torsdag den 1. april kl. 16 åbner Gribskovmalernes forårsudstilling. Og på grund af Covid-restriktionerne er der ikke tale om en almindelig udstilling som normalt, men en virtuel af slagsen. Så vær med, når kunstnerne afslører deres malerier i virtuelle omgivelser.

Grundet Covid-19 virussen har Gribskovmalerne ligesom andre udøvende kunstnere ikke haft de store muligheder for at udstille deres kunst det sidste års tid. Den lokale gruppe kunstnere har derfor besluttet at holde en virtuel udstilling.

Lea Peters, formand. Foto: Presse.

“I en forening som GM er et fællesskab omkring kunsten vigtig og det er nu rigtigt rart at kunne male/forme mm frem til en udstilling. Der er ca. 25 kunstnere fra GM der udstiller hver 2 værker med tekst til”, forklarer foreningen i en udsendt pressemeddelelse.

Kunst i en lockdown
Udstillingen hedder meget passende ‘Lockdown’.

“Der tages udgangspunkt i hvordan Corona og Lockdown har påvirket en som kunstner. Det kan være rent kunstnerisk men også helt på det menneskelige og basale plan i hverdagen”, forklarer gruppen.

Se kunsten på www.gribskovmalerne.dk, hvor du frem til og med maj måned vil kunne se de lokale kunstværker.

Kl. 16 1. april vil formanden for foreningen, Lea Peters, byde officielt velkommen på siden og fortælle om selve udstillingen.

Det er naturligvis gratis, og der er grundet de virtuelle forhold åbent døgnet rundt fra den 1. april til og med 31. maj 2021.

Leave a Reply