Groft indbrud i morges: Hjem splittet ad i jagt på værdier

(Tekst: Allan Andersen / Foto: Privatfoto)

HELSINGE: Der har torsdag morgen mellem kl. 07.50 og kl. 09.10 været en eller flere tyve på spil på en landejendom på Helsingevej.

En 23-årig mand havde torsdag morgen forladt sin bopæl i lidt over en time, og fik et chock da han kom hjem til et hjem som i den grad var vendt på hovedet af en eller flere ukendte gerningsmænd. Den første bekymring gik på hans og kærstens to hunde, et par store hvalpe, men de var heldigvis uskadte.

Gerningsmanden eller gerningsmændene havde lukket hundene inde på et værelse, og hundene havde ikke lidt nogen overlast.

– Jeg fik et chock da jeg så hvordan der så ud. Alt er endevendt og rodet igennem, TV’et og noget andet elektronik stod på gulvet, klar til afhentning, og jeg har endnu ikke den fjerneste idé om hvad der rent faktisk er blevet stjålet, da vi først piller ved tingene når politiet er færdige med deres undersøgelser, fortæller den unge mand til Netavisen Gribskov, torsdag formiddag.

Nordsjællands Politi arbejder på gerningsstedet i skrivende stund med bla. sikring af evt. fingeraftryk og dna-spor fra tyvene. Hvordan gerningsmændene er kommet ind er endnu uklart, men de er flygtet ud af parrets terassedør som stod på vid gab.

Der er muligvis hørt en bil starte ude på Helsingevej omkring det tidspunkt hvor den unge mand kom hjem, og håbet er nu at nogen har set eller hørt noget i tidsrummet mellem kl. 07.50 og kl. 09.10 omkring gerningsstedet på Helsingevej 91 i Helsinge.

Alle oplysninger kan gives til Nordsjællands Politi på 1-1-4

Skuffer og skabe er tømt af tyvene i jagten på værdier (Privatfoto)
Alt er blevet rodet igennem, der er dog heldigvis ikke sket hærværk ved indbruddet. (Privatfoto)
Fjernsyn og noget elektronik var nedtaget og klart til at tage med. (Privatfoto)
I køkkenet var skuffer og skabe ligeledes gennemrodet af tyvene. (Privatfoto)
Giv din mening til kende: