Gunner jubler: Jeg fik alle mine penge tilbage

Det var med tårer i øjnene at Gunner endelig kunne få afsluttet sagen, og endda med at have fået alle sine penge igen, selvom han havde frygtet at de var tabt for altid. (Foto/Tekst/Video: Allan Andersen)

HELSINGE: En lang og sej kamp for retfærdighed blev endelig afsluttet på Damhus Biler’s kontor i Helsinge, fredag eftermiddag. Her mødte Gunner og Louise op kl. 15.00 til et aftalt møde med indehaver Jovica Zurz.

Mødet startede dog med lidt knas i tandhjulene, idet der – ifølge Jovica Zurz – var sket en misforståelse og han derfor først nu kunne køre til kontoret fra bopælen i Helsingør.

Det blev derved til godt 40-45 minutter ventetid udenfor de lokaler hvor Gunner i starten af januar måned ved en tastefejl kom til at betale 195.000 for en bil fra 2005, en bil til en værdi på max 15.000 kroner.

Siden gik slagets gang med politianmeldelser for bedrageri idet bilsælgeren nægtede at returnere pengene, men ved en fiks finte fik den 74-årige mand til at skrive under på en ny salgskontrakt hvor bilen til 19.500 pludselig kostede 195.000 – præcist det beløb som Gunner ved et uheld havde overført.

Læs også: Lokal bilforhandler meldt til Politiet: Stjal 175.000 fra kunde

Mødet med Jovica Zurz foregik stille og roligt, og der blev underskrevet en skriftlig aftale mellem parterne hvorefter Jovica Zurz straks overførte de 174.500,- til Gunner. En kontrol af overførslen skete med det samme, og den var godkendt.

Jovica Zurz beklagede mange gange hændelsen og det lange forløb – hvordan det blev modtaget kan du høre i videoen øverst i artiklen.

Helt som det var aftalt betalte indehaveren af Damhus Biler / krone Biler alle 174.500 tilbage til Gunner, sagen som havde stået på siden januar måned var dermed afsluttet. (Foto: Allan Andersen)
Giv din mening til kende: