HÅNDBOLD: Se søndagens kamp via livestream på nettet

Nordsjælland Håndbold spiller pt. uden tilskuere, men du kan stadig følge et par af kampene på nettet, blandt andet søndagens opgør. Foto: Jan F. Stephan/presse.
HÅNDBOLD: Søndag d. 7. februar vil Nordsjælland Håndbold streame deres kamp mod SUS Nyborg. Det sker takket være kampsponsor Sparekassen-Fyn.

Vil du også gerne følge med i dansk håndbold, så er den eneste mulighed enten nettet eller via TV. Og på søndag får du mulighed for at se kampen mellem NH og Nyborg.

Kort før kampstart kl. 16 lægger Nordsjælland Håndbold et link op på klubbens Facebook-side og hjemmeside, fortæller Simon Bech Pihl, som sammen med Nicklas Christoffersen står for NH’s SoMe-aktiviteter.

Den aktuelle stilling i 1. Division Herrer, Pulje 1. Klik for større opløsning.

TV2: Så lad gå
TV 2 har rettighederne til kampene, men har på grund af coronarestriktionerne åbnet for at klubberne må streame hjemmekampe, så længe de ikke ligger over for Ligakampe på TV 2. Og det er netop årsagen til, at aftenens kamp mod Otterup HK ikke må streames.

Kampstart bliver derfor flyttet, så kampen kan streames.

“Tilladelsen gælder til og med 28. februar – og det betyder, at vi også streamer hjemmekampen lørdag 20. februar mod Elitesport Vendsyssel. Hér har NH fået flyttet kampstart til kl. 17.40, så den styrer fri af TV 2’s sendinger”, forklarer klubben i sit periodiske nyhedsbrev.

Kampen søndag 7. februar vil også få en kommentator i form af reporter Henrik Bauch, der vil veksle mellem musik og live kommentering via radiokanalen Mix FM.
 

Leave a Reply