HÅNDBOLD: Spiller fik positiv Covid-test i bussen: To kampe aflyst

Tilskuerne må vente en uges tid med at kunne heppe på deres hold efter en positiv covidtest blandt spillerne. Tekst: David Abildgaard. Foto: Jan Frithjof Stephan/NH.
HÅNDBOLD: Nordsjælland Håndbold har måtte aflyse to kampe efter at en spiller er testet positiv for Covid-19. Både gårsdagens og lørdagens opgør er udskudt.

Spillerbussen var knapt parkeret ved Odense Idrætshal, da en stærkt bekymrende melding kom ind om en smittet spiller i truppen hos Nordsjælland Håndbold. Det satte en brat stopper for planerne om at sikre to vigtige point i kampen om genoprykning til den bedste liga.

Spillerne blev kort efter resultatet tikkede ind bedt om at blive siddende i bussen, som efter en kortere pause blev sendt på vej hjem, denne gang med en spiller isoleret bagerst i bussen.

– Alle bar masker i bussen, men det er klart, at når man spiser og drikker, så ryger masken af, forklarer sportschef Jørn Blom Hansen, der derfor spændt afventer resultaterne af de opfølgende blandt spiller- og trænerstaben.

Den positive test betyder i første omgang, at gårsdagens håndboldkamp i 1. division mod HC Odense samt kampen på lørdag mod Elitesport Vendsyssel i Hillerød er aflyst.

– Alle i bussen skal nu i isolation og skal testes søndag og tirsdag. Og hvis begge test er negativ, kan der trænes igen fra på onsdag, siger Jørn Blom Hansen, som pt. er i aktiv dialog med både HC Odense og Elitesport Vendsyssel om nye datoer, så de de to kampe kan spilles.

– Det er en kæmpe udfordring, for selv om vi kan spille alle syv dage i ugen, så er det for de fleste andre 1. div hold mest i weekenderne, det kan ske. Og vi har ingen ledige weekender, og de andre er i forvejen maks pressede med fem aflyste kampe allerede. Så det er et kæmpe puslespil, og vi forsøger i øjeblikket at tale med nogle af de andre klubber i divisionen for at finde plads i kalenderen, forklarer Jørn Blom til Netavisen Gribskov.

Han kan trods alt være glad for, at håndboldsæsonen er blevet forlænget med tre uger, hvilket giver lidt ekstra råderum i kalenderen at arbejde med. Der er også mulighed for at sæsonen kan forlænges frem til 30. juni.

Leave a Reply