Håndboldfest og OL-stemning i Helsinge Hallerne

HELSINGE: Der var godt med nerver og højt humør blandt de unge elever i Team Helsinge Håndbolds håndboldskole som fik lov at se med på storskærm, da der blev vist OL-kamp mellem Danmark og Norge. Selv DR Sporten kiggede forbi for at lave et indslag om den gode stemning.

Håndboldskolen har efterhånden eksisteret i 14 år og er for børn i alderen 9-13 år. I år er der hele 100 børn tilmeldt campen, som slutter officielt fredag.

Der blev heppet med, da Danmark slog Norge i Håndbold under OL. Fotos: Helsinge Håndbold.

Og der var ingen tvivl om, at de unge havde fokus på de igangværende lege i Tokyo. Håndboldklubben havde dedikeret årets camp til OL med et ol-tema samt en flamme som skal brænde hele ugen ud. Programmet afsluttes fredag med en stor OL-mixturnering hvor de unge er opdelt i tolv hold som repræsenterer de deltagende nationer i OL-håndbold.

I går var en række topspillere fra Nordsjælland Håndbold taget til Helsinge Hallerne for at lære lidt fra sig til de unge. Og de sagde ikke fra, da spillet blev opbrudt midt under træningen for at give plads til OL-kampen, som blev vist på storskærm.

DR Sporten på besøg
Arrangementet blev dækket af DR Sporten, som sendte live fra Helsinge Hallerne og sågar interviewede to af håndboldskolens deltagere både før og efter kampen. Der blev også i samme moment optaget et indslag til DR Sportens aftenudsendelse “Guld til Danmark”, som blev vist tirsdag aften kl 20.

Så du det ikke live, kan du se indslaget her. Håndboldindslaget starter 21 minutter inde i programmet: DR SPORTEN – Guld Til Danmark.

Danmark slog som bekendt Norge og er videre til semifinalen, som de unge selvfølgelig også får lov at opleve på storskærm. Det sker torsdag kl 13.45.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Annonce:

Annonce:

Skriv en kommentar