Håndboldklub henter spøjst sponsorat: Køb toiletruller og hjælp klubben

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.
HELSINGE: Kender du en fra Team Helsinge Håndbold, kan du de næste par uger opleve at få spørgsmålet: “Kunne du tænke dig at købe toiletpapir, køkkenruller eller sokker af min håndboldklub?”.

Umiddelbart et uventet spørgsmål, men årsagen er, at Team Helsinge Håndbold har indgået et samarbejde med virksomheden SupportUs, som lader en del af overskuddet fra salget gå til foreningerne som støtte til det frivillige arbejde.

Konceptet er ret enkelt, lyder det fra klubben:

“Find ud af hvad du har behov for og bestil det hos en spiller i Team Helsinge Håndbold, som så sørger for at du får, hvad du har bestilt, forklarer klubben i en udsendt pressemeddelelse.

Kender du ikke et medlem kan du alligevel købe varer og støtte klubben. Det kan ske ved at skrive til venner@team-helsinge.dk.

De varer der tilbydes med overskud til de lokale foreninger er:

Toiletpapir. 56 ruller – 300 kroner
Køkkenrulle. 28 ruller – 300 kroner
Sorte business bambus sokker. 5 par – 200 kroner
Hvide bambus ankelsokker. 7 par – 200 kroner

“Alle tjente kroner går ubeskåret til håndbold i Team Helsinge Håndbold og vil være en stor hjælp til eksempelvis deltagelse i turneringer, nyt udstyr eller alt andet, der gør, at det bliver endnu sjovere at spille håndbold hos Team Helsinge Håndbold”, forklarer klubben.

Leave a Reply